Hart voor Echt-Susteren

Search

Het is een bizarre en ongekende situatie… ook binnen HvES zijn we geraakt door het Covid-19 virus. Het is een moeilijke tijd voor ons allen. Het is natuurlijk belangrijk dat we elkaars gezondheid voorop stellen. Vandaar liggen alle geplande lessen en cursussen de komende tijd stil. Ook met het plannen van nieuwe lessen wachten we nog even. U hoort z.s.m. van ons wanneer de lessen wel weer door zullen gaan.

Af en toe is het belangrijk om toch goed nieuws te brengen. Daarom willen wij als lichtpuntje in deze duistere tijd bekend maken dat rond Oktober 2020 wij een evenement zullen organiseren rondom het thema van ‘World restart a heart day!’. Het is natuurlijk nog ver weg maar we hopen dat de rust dan weer is wedergekeerd, waardoor we er een mooie, interessante en leerzame dag van kunnen maken. Via facebook en de site zullen we u hierover op de hoogte houden.

We wensen iedereen een goede gezondheid toe de komende tijd!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van HvES