Hart voor Echt-Susteren

Search

Wat is Hart voor Echt – Susteren?  
‘Hart voor Echt-Susteren’ is een stichting die verantwoordelijk is voor een effectieve en adequate plaatsing van AED’s binnen de gemeente Echt-Susteren. Naast het plaatsen van AED’s verzorgd de stichting ook Reanimatiecursussen. In de afgelopen jaren is deze stichting uitgegroeid tot een opleidingscentrum waar jaarlijks vele nieuwe burgerhulpverleners worden opgeleid. ‘Hart voor Echt-Susteren’ wil de gemeente zo veilig mogelijk maken, om de overlevingskans bij een hartritmestoornis te optimaliseren.

Een AED is een computergestuurd apparaat dat een shock kan toedienen bij slachtoffers met een levensbedreigende hartritmestoornis. Hoe sneller de shock wordt toegediend, des te groter  de overlevingskans. De apparaten zullen in een (licht) afgesloten kastje in de openbare ruimte geplaatst worden.

Heeft u interesse in het volgen van een reanimatiecursus? kijk dan even in de evenementenagenda op deze website, hier kunt u de aanstaande cursus data terugvinden. Neem vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand ‘contactformulier’.

Het bestuur achter de stichting

FotoNaamFunctieAdresTelefoonE-mail
Ed MontfortsVoorzitter06-10019940
of
046-4494231
Mail E. Montforts
Mia Bremmers
SecretarisMail M. Bremmers
Theo ZillekensPenningmeesterMail T. Zillekens
Riekie Paasbestuurslid (algemeen)Mail R. Paas