Hart voor Echt-Susteren

Search

Een mooi doel; een grote betrokkenheid van de vrijwilligers en vooral: heel erg veel vrijwilligers. En het zal u maar gebeuren, of uw huisgenoot. Dan is het heel erg fijn dat er mensen zijn  opgeleid en dat er AED’s in de buurt zijn die ingezet kunnen worden. Dat kost uiteraard geld. Zonder uw steun kan de stichting haar doel niet bereiken.

Mogen wij daarom een beroep op u doen?

Met een bedrag van slechts € 5,– per jaar steunt u als hartsvriend(in) de stichting, en maakt u het mogelijk dat wij samen de hele gemeente “hart-veilig” maken. Dat kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Als u via onderstaande link uw gegevens doorgeeft, zorgen wij voor de rest. U krijgt van ons een machtigingskaart voor automatische betaling en hoeft die alleen maar bij uw bank in te leveren. Verder hoeft u niets te doen. U maakt dan deel uit van de groeiende vriendenclub die het mogelijk maakt dat we samen ons doel bereiken. Vóór de gemeenschap, dóór de gemeenschap! Bent u ook van de parij? Doet u mee? 335 hartsvrienden zijn u al voorgegaan!

 

link penningmeester@hartvoorechtsusteren.org